Skip to main content

Nieuwe energie in werk

Deze opdrachtgever is een super voorbeeld van een jonge en dynamische organisatie die investeert in werkplezier. Binnen de organisatie krijgen de zorgprofessionals veel vrijheid en vertrouwen.

Wij hebben een aantal van deze toppers mogen coachen in hun werk. We begeleidden hen bij het onderzoeken van hun drijfveren, het identificeren van hun sterke punten, en het samen formuleren van de volgende stappen. En vervolgens: deze stappen in actie brengen, uitproberen wat goed werkt in de praktijk.

De aangescherpte focus heeft geleid tot een nieuwe invulling van werk en vooral hernieuwde energie om de organisatie een stap verder te brengen.

Wij hebben Laurien ingeschakeld voor individuele trajecten van medewerkers. Medewerkers die twijfelden aan hun functie of om een andere reden even niet lekker op hun plek zaten. Laurien heeft ervoor gezorgd dat medewerkers inzicht kregen in hun huidige functie, taken en eigen kwaliteiten. De trajecten hebben de medewerkers verder gebracht in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Elk traject had een andere, verrassende, maar zeer passende uitkomst. We zouden Laurien zeker vaker inschakelen.

Lisette Sloot Directeur Team050

Sinds het traject weet ik dankzij Laurien (haar opdrachten) welke taken mij gedurende de dag energie geven en waar ik het meest plezier uithaal. Het is heel prettig dat je samen open in gesprek gaat om vervolgens constructief aan de slag te gaan. Laurien weet goed wat passend was bij mij als persoon maar ook binnen de werkzaamheden van onze organisatie. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Lycke van der BijGezinscoördinator Team050
Marian

Author Marian

More posts by Marian