Skip to main content

Een ondernemende start

Kunstpraat is het mooie resultaat van dit individuele coaching-traject. Met haar achtergrond als pas-afgestudeerde kunsthistorica kwam Maayke bij ons met de vraag: “Ik wil graag zinvol werk doen, passend bij mijn studie en interesses. Graag zou ik parttime een baan willen of – heel misschien – aan de slag als zelfstandige. Waar begin ik?”

Met haar netwerk, grondige houding en enorme drive om kunst toegankelijk te maken voor het brede publiek, had ze zomaar een betaalde klus te pakken. En voor ze het wist, was ze begonnen als zelfstandige. Wij hebben haar in dit proces begeleid. Benieuwd naar wat ze doet en of ze iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Maayke staat open voor meer werk!

Laurien hielp mij bij het ontdekken en formuleren van mijn kwaliteiten en drijfveren in het leven en in het werk. Naast praktische handvatten (zoals begeleiding bij het opzetten van mijn eigen onderneming), zijn een dosis zelfvertrouwen, fris inzicht en een injectie van positieve energie voor mij de belangrijkste resultaten van haar coaching.

Maayke MeijeringOprichter Kunstpraat
Marian

Author Marian

More posts by Marian