Skip to main content

Groeien als leidinggevende

Als leidinggevende binnen een snelgroeiende onderneming, waarbij je als bedrijf de ontwikkeling doormaakt van growth naar maturity, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat is nodig om je medewerkers optimaal te ondersteunen in het bijbenen van snelle ontwikkeling en te faciliteren in hun groei en ambities. Maar: hoe pak je dit concreet aan als leidinggevende? En hoe blijf je -naast je medewerkers- ook jezelf ontwikkelen? In 1-op-1 gesprekken onderzochten we welke situaties energie gaven, wat precies goed werkte in die situatie en welke stappen vooruit gezet konden worden. Samen evalueerden we de gemaakte vooruitgang. Resultaat: meer rust in eigen leiderschap en bewustere keuzes in leiderschapsstijlen en –vaardigheden.

In mijn zoektocht om mijn ontwikkeling als leidinggevende op een goede manier vorm te geven, heb ik in Laurien een goede coach gevonden. Als sparringpartner bij verschillende vraagstukken, waarbij het op mijn leidinggevende kwaliteiten aankwam, hield zij mij de spreekwoordelijke spiegel voor en voorzag zij mij van diverse inzichten. Op deze manier kan ik mijn manier van leidinggeven evalueren en verbeteren met als doel: nóg meer werkplezier voor iedereen! Laurien beschikt over veel mensenkennis en kan zich goed in verschillende casussen verplaatsen. Ze heeft kennis en kunde van diverse leidinggevende stijlen en toepassingen. Daarbij heeft ze een prettige manier van communiceren, dit maakt haar voor mij een goede coach.

Anne-Willem Braam Development Manager OVM-Group
Marian

Author Marian

More posts by Marian