Skip to main content
 

Wij schakelden Fier in om ons te ondersteunen bij de selectie van promovendi. Prettig is dat zij vooraf heel scherp met ons mee dachten over wat we wilden bereiken. Ze plaatsten ons probleem in een bredere context waardoor we nu een gedegen aanpak hebben om promovendi te selecteren en vervolgens optimaal te begeleiden. De assessments worden zowel door de kandidaten als begeleiders, maar ook door de graduate school, erg gewaardeerd. Ze geven promovendi concrete handvatten om zich verder te ontwikkelen en zorgen voor meer bewustwording ten aanzien van het effectief met elkaar samenwerken. Gesprekken over de samenwerking worden gemakkelijker gevoerd. De uitval en het ziekteverzuim is hierdoor inmiddels gehalveerd. Een mooi resultaat voor alle betrokkenen.

Taco van der VaartDirector of Graduate Studies, SOM Graduate School

Ook al heb ik ruim 20 jaar leidinggevende ervaring, met dit programma heb ik toch weer een stap gezet in mijn professionele ontwikkeling als leidinggevende. Fier heeft een verfrissende kijk op leiderschap en weet dit mooi te vertalen naar praktische vaardigheden. De opdrachten en oefeningen (met acteur) aangevuld met handig naslagmateriaal, zorgen voor concrete resultaten in mijn werk. Mijn gesprekken met medewerkers verlopen tegenwoordig soepeler en er komt meer initiatief vanuit medewerkers zélf om zaken op te pakken.

Marjan AnnemaHoofd Poli OZG

In mijn zoektocht om mijn ontwikkeling als leidinggevende op een goede manier te vorm te geven, heb ik in Laurien een goede coach gevonden. Als sparringpartner bij verschillende vraagstukken, waarbij het op mijn leidinggevende kwaliteiten aankwam, hield zij mij de spreekwoordelijke spiegel voor en voorzag zij mij van diverse inzichten. Op deze manier kan ik mijn manier van leidinggeven evalueren en verbeteren met als doel: nóg meer werkplezier voor iedereen! Laurien beschikt over veel mensenkennis en kan zich goed in verschillende casussen verplaatsen. Ze heeft kennis en kunde van diverse leidinggevende stijlen en toepassingen. Daarbij heeft ze een prettige manier van communiceren, dit maakt haar voor mij een goede coach.

Anne-Willem BraamDevelopment Manager OVM-Group

De training heeft mij een positieve boost gegeven om actief aan de slag te gaan met mijn loopbaan. Daarnaast heeft de training mij concrete handvaten gegeven om mijn loopbaanwensen verder te onderzoeken, ook na voltooiing van de trainingen. Marian is een hele prettige trainer: ze stelt veel en goede vragen en maakt aangenaam contact met deelnemers.

Annemijn PetersPromovendus Sociale Psychologie

Wij hebben Laurien ingeschakeld voor individuele trajecten van medewerkers. Medewerkers die twijfelden aan hun functie of om een andere reden even niet lekker op hun plek zaten. Laurien heeft ervoor gezorgd dat medewerkers inzicht kregen in hun huidige functie, taken en eigen kwaliteiten. De trajecten hebben de medewerkers verder gebracht in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Elk traject had een andere, verrassende, maar zeer passende uitkomst. We zouden Laurien zeker vaker inschakelen.

Lisette SlootDirecteur Team050